Siirry sisältöön

TALONRAKENNUS KEMI JA TORNIO

Talon rakentaminen toiveidesi ja tarpeidesi mukaan - ammattitaidolla

Rakennuspalvelu Ruottu tarjoaa talon rakentamisen ratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Olemme uudisrakentamisen kokenut ammattilainen ja toteutamme kokonaisvaltaisen omakotitalorakentamisen täysin toiveidenne ja tarpeidenne mukaisesti. Osaava ammattitaitomme taipuu niin puu-, kivi- ja betonirakentamiseen. Tärkeimpänä pidämme sitä, että materiaalit ovat ensiluokkaisia ja työn jälki huolellista.

Toteutamme yksilöllisesti teille räätälöidyt talonrakentamisen kokonaisuudet aina kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Kun luotat talorakentamisen ammattilaiselle, voit itse olla turvallisin mielin. Meidän kauttamme saat urakan kaikki osa-alueet aina sähkötöistä valutöihin ja putkitöistä laatoituksiin ja sisustukseen saakka. Monipuolinen kalusto, syvä ammattitaito ja huolellinen jälki puhuvat puolestaan.

Sisustaminen kruunaa kodin

Talonrakennuksen palvelumme saat halutessasi kokonaisuudessaan avaimet käteen -pakettina, johon kuuluu myös kodin sisustaminen. Toteutamme sisustuspalvelut yhdessä Kemin ja Tornion Värisilmän kanssa.

Asiakas saa käyttöönsä henkilökohtaisen sisustusneuvojan, joka auttaa kodin sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Sisustusneuvojat auttavat esimerkiksi pintamateriaalien tai kodin värimaailman valinnassa. Sisustusneuvojilla on myös laaja ja vahva tekninen tuotetuntemus ja tietotaito uusimmistakin materiaaleista. Meillä on Kemin ja Tornion Värisilmän kanssa takana usean vuoden kokemus hyvin sujuneesta yhteistyöstä erilaisissa rakennus- ja remonttiprojekteissa.

Omakotitalon rakentaminen avaimet käteen

Kun haaveissasi on oman kodin rakentaminen Meri-Lapin alueelle, ota yhteyttä meihin. Rakennuspalvelu Ruottu on kaikenkattava ja monipuolinen rakennusalan ammattilainen.

Vieritä ylös