Siirry sisältöön

Haaveissa oma mökki Lapista?

Haaveiletko omasta, unelmiesi mökistä Lapissa? Oma mökki on paikka, jonka rauhaan moni haaveilee vetäytyvänsä arjen kiireistä ja kaupungin melskeestä. Lapin upeat maisemat houkuttelevat kauneudellaan luokseen niin kesällä kuin talvipakkasillakin, värikkäintä ruska-aikaa unohtamatta. Onpa haaveissasi sitten hulppea luksusmökki tai vaatimaton erämaamökki, Rakennuspalvelu Ruottu Oy toteuttaa niin pienet kuin suuretkin rakennusurakat luotettavasti ajallaan ja vankalla ammattitaidolla.

mokki-lapista

Meiltä yksilölliset mökit Lapin maisemiin

Anna mökkiunelmasi toteuttaminen meidän käsiimme - meiltä onnistuvat kaikenlaiset rakennusurakat koko Lapin alueella. Rakennuspalvelu Ruottu Oy on kotimaista ammattitaitoa edustava rakennusliike Torniossa ja olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 2016. Palvelemme aina yksilöllisesti, tehden juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Toteutamme työn joko avaimet käteen -periaatteella, huolehtimalla kaikesta, aina maanrakennustöistä loppusiivoukseen tai halutessasi voit tilata kauttamme ainoastaan ennalta sovitut rakentamisen osa-alueet ja loput voit tehdä itse. 

Kerro toiveesi - me toteutamme

Meille asiakas on aina ykkönen - sinua kuunnellen ja yhdessä suunnitellen toteutamme mökkiunelmasi juuri sellaisena kuin sinä haluat!

  • Yksilölliset ratkaisut

Ammattitaitoiset rakentajamme toteuttavat toiveidesi mukaisen mökin juuri sellaisilla huone- ja varusteratkaisuilla kuin toivot. Voit tuoda meille valmiin suunnitelman tai voimme suunnitella kohteen yhdessä sisustusta myöten.

  • Ympäristöystävälliset ratkaisut 

Toimimme ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti. Huomioimme mökin energiataloudellisuudessa nykypäivän määräykset. Pidämme huolen myös rakennusjätteen asianmukaisesta hävittämisestä ja kierrättämisestä.

Toimialueenamme on koko Lappi 

Onko haaveissasi oma mökki esimerkiksi Rukalta, Leviltä, Ylläkseltä, Pyhältä tai Iso-Syötteeltä? Toimialueenamme on koko Lapin seutu. Toteutamme ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti kaikki mökkiratkaisut niin laskettelukeskusten läheisyyteen kuin taajamien yhteyteen. Rakennuspalvelu Ruottu Oy toteuttaa yksilöllisiä mökkiunelmia luotettavasti ja ammattitaidolla.

Vieritä ylös