Siirry sisältöön

SAUNAREMONTTI KEMI JA TORNIO

Saunaremontti luotettavasti ammattilaiselta

Suomalaiset ovat saunakansaa. Saunan lämpö, hämärä ja hiljaisuus hellivät ja rentouttavat hektisen arjen keskellä. Olisiko siis jo aika päivittää saunasi tälle vuosikymmenelle? Oletko huolissasi saunan ja pesutilojen vesieristyksen kunnosta? Vai toivotko kotiisi vain hieman arjen luksusta ja koti-span henkeä? 

Rakennuspalvelu Ruottu tekee saunaremontit vahvalla ammattitaidolla. Kun haluatte vain parasta laatua ja huolellista jälkeä, kutsukaa meidät paikalle.

 

Remontoimme kuin itselle tekisimme!

Saunaremontit ammattitaidolla.

Saunaremontti vaivattomasti avaimet käteen

Me hoidamme saunaremontin alusta loppuun, suunnittelusta loppusiivoukseen. Pidämme huolen, että remontin jälkeen paikat ovat siistissä kunnossa ja valmiina käyttöön. Takaamme, että meiltä saa aina laadukkaat materiaalit, kauniin suunnittelun ja ensiluokkaisen jäljen, tietysti täysin toiveidenne mukaisesti.

 

Kokonaisvaltaisen saunaremontin yleisimmät työvaiheet ovat:

  1. purkutyö
  2. lattian tasoitus
  3. mahdolliset kaadot
  4. vesieristys
  5. laattojen asennus ja saumaus
  6. saunan eristys
  7. saunan panelointi
  8. lauteiden asentaminen
  9. kiukaan asennus
  10. valaistus

 

Usein saunaremontin yhteydessä halutaan uusia myös pesutilan laatoitukset tai vähintäänkin saunan laattalattia. Parikymmentä vuotta vanhoissa saunoissa uusinta voi olla välttämätöntäkin, jos kosteusmittari osoittaa kosteuden olevan koholla. Saunaremontin yhteydessä on näppärää huolehtia vesieristyksen nykyaikaistamisesta. Pohditaan yhdessä, mikä olisi teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.

Mietityttääkö saunaremontin hinta? Pyydä tarjous!

Saunaremontin hinta vaihtelee paljon riippuen kohteesta ja materiaaleista. Saunaremontteja on monentasoisia ja siksi myös hintoja on moneen lähtöön. Pienimmillään saunaremontissa tehdään kosmeettisia muutoksia, kuten paneeleiden sävytystä tai toisena ääripäänä isompaa vanhan saunan purkamista ja uuden rakentamista. Saunaremontti yhdistettynä kylpyhuoneremonttiin ja wc-remonttiin on luonnollisesti hintavampi.

Rakennuspalvelu Ruotulta saatte aina yksityiskohtaisen tarjouksen ja toiveidenne mukaisen remonttisuunnitelman. Huolellinen ammattitaitomme ja vuosien kokemus takaavat turvallisen ja kestävän lopputuloksen.

Vieritä ylös