Siirry sisältöön

JULKISIVUREMONTTI KEMI JA TORNIO

Siisti julkisivu on jokaisen taloyhtiön ja omakotitalon käyntikortti. Hyväkuntoisen julkisivun kannalta tärkeintä on korjaus- ja huoltotöiden oikea-aikaisuus. Julkisivuremontti, kuten kaikki muutkin korjaushankkeet, tulee edullisemmaksi kun se tehdään ajoissa.

Tyypillinen julkisivujen korjausväli on materiaalista riippuen 20–45 vuotta. Varsinaisten peruskorjausten lisäksi tiheämmin, noin 10–15 vuoden välein, saattaa olla tarvetta esimerkiksi puuosien huoltomaalaukselle.

Teemme niin isot kuin pienemmätkin julkisivuremontit useiden vuosien ammattitaidolla. Julkisivusaneerauksella saadaan kiinteistölle uutta, ylvästä ilmettä ja parannetaan kestävyyttä. Tämä on erityisen tärkeää Suomen sääolosuhteiden takia. Huolella tehdyt julkisivuremontit ehkäisevät esimerkiksi vesivaurioiden riskiä.

Uudet parvekkeet kohentavat talon julkisivua.

Julkisivuremontti nostaa kiinteistön arvoa

 

Ennen saneeraukseen ryhtymistä julkisivuille kannattaa teettää julkisivujen kuntotutkimus, jonka avulla selvitetään mm. ikkunoiden, julkisivun ja parvekkeiden kunto, niiden korjaustarve ja mahdollisten vaurioiden laajuus. Julkisivujen kunnon määrittäminen vaatii aina asiantuntijan tekemiä tarkempia tutkimuksia, sillä vauriot näkyvät harvoin ulospäin. 

Julkisivun uusiminen on erinomainen keino vanhan talon ulkoasun kohentamiseen sekä arvon kohottamiseen. Remontissa julkisivut voidaan parantaa entiseen loistoonsa tai koko talon ilme uusia aivan toisenlaiseksi. Talon julkisivumateriaalilla on suuri merkitys koko talon hyvinvoinnille. Suomen vaihtelevat ja ankarat sääolosuhteet edellyttävät julkisivun materiaalilta toimivuutta kaikissa olosuhteissa. Julkisivuremontti mielletäänkin monesti ainoastaan talon ulkonäköremonttina. On kuitenkin tärkeää huomioida, että remontti toteutetaan myös rakenteellisesti oikein (esimerkiksi huomioiden se, että rakenteesta tulee oikein tuulettuva).

Kun julkisivusaneeraus ja siihen liittyvät toimenpiteet tehdään oikeaan aikaan ja oikeassa laajuudessa, vakavia vaurioita ei pääse syntymään ja korjauskustannukset pysyvät kurissa. Lisäksi julkisivuremontin yhteyteen on mahdollista niputtaa muita korjaustöitä, kuten katon tai parvekkeiden uusimista. Kaikkien julkisivuihin liittyvien rakennusosien korjaaminen kerralla on helpompaa, ja lisäksi ylimääräinen vaiva asukkaille saadaan minimoitua.

Ota yhteyttä kotimaiseen ja luotettavaan julkisivuremontin tekijään. Meillä on vuosien kokemus isoista ja pienistä urakoista sekä monenlaisista kohteista. Vankka ammattitaitomme takaa luotettavan ja pitkäikäisen lopputuloksen. Toteutamme kaikki saneeraustyöt tilaajan tarpeiden ja suunnitelmien mukaan. Olemme kustannustehokas valinta palveluntarjoajaksi!

Julkisivuremontin hinta ja kesto

Julkisivuremontin hinta ja kesto määräytyvät aina tapauskohtaisesti ja riippuvat mm. korjattavan rakennuksen koosta, korjattavista rakennusosista ja tehtävistä toimenpiteistä. Esimerkiksi kerrostalon julkisivuremontti kestää yleensä muutamasta viikosta useaan kuukauteen. Tämäkin vaihtelee aivan tapauskohtaisesti, joten ota yhteyttä meihin, kun haluat selvittää julkisivuremonttisi hinnan ja keston. Julkisivuremontit pyritään monesti tekemään silloin, kun ei ole pakkasta, sillä kerrostalon huputtaminen ja työalueen lämmittäminen nostavat julkisivusaneerauksen kustannuksia.

Julkisivuremontin yhteydessä on mahdollista laajentaa parvekkeita tai rakentaa parvekkeet taloon, jossa niitä ei ole ollut.

Vieritä ylös