Siirry sisältöön

KATTOREMONTTI KEMI JA TORNIO

Kattoremontti turvaa kotisi vuosiksi

Katto ei ole ainoastaan osa talon estetiikkaa, vaan elintärkeä elementti hyvinvoivaa rakennusta: kate pitää sateen, aluskate ohjaa tiivistyvän veden pois ja tuuletus estää kosteuden syntymistä pitäen rakenteet kuivina. Kun katto on kunnossa, talo ja sen asukkaat voivat hyvin eikä ongelmia kosteuden kanssa pääse syntymään. Kestävästi toteutettu kattoremontti suojaa omakotitaloa, kesämökkiä tai vaikka rivitaloa rankoiltakin sääolosuhteilta.

Rakennuspalvelu Ruottu laittaa kaikki katot uuteen uskoon! Vaatipa sitten pelti-, tiili- tai huopakattosi remonttia, me huollamme sen kuntoon tai asennamme uuden! Me kartoitamme kattoremontin tarpeen puolestasi ja toteutamme koko kattoremontin avaimet käteen -palveluna! Hankimme materiaalit, käytämme ammattilaisvälineitä ja -kalustoa sekä suoritamme kaikki työmme laadulla ja ammattitaidolla täysin asiakkaan toiveiden mukaan! Hoidamme kerralla kuntoon kaiken kattoon liittyvän, kuten rännit, tikkaat, lumiesteet ja läpiviennit. Ja tietenkin siivoamme työmaan, kun kattoremontti on tehty.

Kattoremontti nostaa talosi arvoa

Kattoremonttia kannattaa suunnitella hyvissä ajoin ennen kuin katto vuotaa. Katon kunto on hyvä tarkastaa vähintään kerran vuodessa, sillä muuten katon kunto voi heikentyä salakavalasti. Katolla ja yläpohjassa tulee harvemmin käytyä, joten vuodot saavat kasvaa rauhassa jopa vuosia. Vesi saattaa valua piipun juuresta tai muusta reiästä ja kastella rakenteita. Vuodon jatkuessa pitkään rakenteisiin saattaa muodostua haitallista mikrobikasvustoa.

Yleensä keväällä, lumien lähdettyä katolta, on otollisin aika tarkastaa mahdolliset vuodot ja paikkaustarpeet. Pienet vuodot alkavat usein liitoskohdista, läpivienneistä sekä naulanrei’istä. Paikkaamme pienet vuodot käden käänteessä, mutta jos katto on ehtinyt mennä oikein huonoon kuntoon, on uuden katon asennus järkevämpää. Uusi katto pienentää lämmityskustannuksia ja katon uusiminen nostaa myös talosi arvoa. Jos vanhassa kattorakenteessa ilmenee ennalta arvaamattomia yllätyksiä, keskustelemme niistä aina heti asiakkaan kanssa.

Kattoremontin hinta selviää katon kunnon tarkastuksella

Kattoremontin hinta riippuu monesta tekijästä. Kattoremontin hintaan vaikuttaa mm. katon pinta-ala, käytettävä materiaali sekä katon erityispiirteet (kuten kattoikkunat). Lisäksi hintaan vaikuttaa se, kuinka laaja remontti on ja mitä kaikkea se sisältää. Täsmällisen hinnan oman kattonne remonttiin saatte kutsumalla paikalle kattoasiantuntijamme, joka tutkii katon ja tekee kuntoarvion.

Teemme kattojen korjauksia, huoltoja ja remontteja niin pientaloihin kuin taloyhtiöihin. Meiltä hoituvat niin pienet kuin suuretkin kattoremontit vanhan katon purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Ammattitaitoiset kattoasentajamme hoitavat urakan sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

Jättämällä mahdollisimman kuvaavan tarjouspyynnön, saat meiltä osuvimman tarjouksen. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Muistathan, että kattoremontista saat myös kotitalousvähennystä!

Vieritä ylös