Siirry sisältöön

RAKENNUSPALVELUT KEMI JA TORNIO

Monipuolinen kalusto, syvä ammattitaito ja huolellinen jälki puhuvat puolestaan. Olemme luotettava ja ammattitaitoinen rakennusliike Meri-Lapin alueella ja toimimme koko Suomessa. Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa remontoijaa, puu-, kivi- tai metallirakentajaa tai vaikka muuraria. Rakennamme myös taloja avaimet käteen -periaatteella.

Talonrakennus asianmukaisella kalustolla.

Kodin remontit, saneeraustyöt sekä talonrakennus ammattitaidolla Meri-Lapin alueella

Meillä on pätevyydestämme ja luotettavasta ammattitaidostamme todisteena sekä työturva- että tulityökortit ja lisäksi märkätila- ja palokatkokoulutus. Käytössämme on myös hyvin varustettu kurottaja, jossa on mm. henkilönostokori, trukkipiikit ja kauha.

Ota yhteyttä, kun tarvitset rakennusprojektillesi luotettavaa tekijää!

Tutustu tarjoamiimme rakennuspalveluihin alla.

Kattoremontit

Kaikki katot uuteen uskoon! Vaatipa sitten pelti-, tiili- tai huopakattosi remonttia, me huollamme sen kuntoon tai asennamme uuden! Kestävästi toteutettu kattoremontti suojaa omakotitaloa, kesämökkiä tai vaikka rivitaloa rankoiltakin sääolosuhteilta. Me kartoitamme kattoremonttisi tarpeen puolestasi ja toteutamme koko kattoremontin avaimet käteen -palveluna! Hankimme materiaalit, käytämme ammattilaisvälineitä ja -kalustoa sekä suoritamme kaikki työmme laadulla ja ammattitaidolla täysin asiakkaan toiveiden mukaan!

Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Rakennuspalvelu Ruottu on luotettava saneeraaja ja remontoija asuntosi märkätiloihin. Huolellinen ammattitaitomme ja vuosien kokemus takaa turvallisen, vedenpitävän ja standardien mukaisen kylpyhuoneremontin sekä saunaremontin! Laadukkaat materiaalit, kaunis suunnittelu ja ensiluokkainen jälki täysin toiveidenne mukaisesti. Iso tai pieni urakka – meiltä luontuu kaikki!

Sisustustyöt

Uutta ilmettä asuntoon – Rakennuspalvelu Ruottu Oy:n monipuolisiin, ammattilaispalveluihin kuuluvat myös sisustustyöt. Voimme suunnitella nykyaikaisen, huolitellun, tyyliäsi vastaavan tai trendikkään sisustuksen avaimet käteen -periaatteella, tai voimme remontoida kohteesi täysin toiveidesi mukaan. Meiltä löytyy ammattitaito, kalusto ja asiakaslähtöinen palvelu sinun haaveiden mukaisen sisustuksen toteutukseen. Säästä siis itsesi ylimääräiseltä työltä ja vaivalta ja konsultoi meitä, miten saamme asunnostasi parhaan mahdollisen näköisen.

Julkisivu- ja parvekeremontit

Teemme niin isot kuin pienet julkisivuremontit ja parvekkeiden uusimiset sekä korjaukset. Toteutamme kaikki saneeraustyöt tilaajan tarpeiden ja suunnitelmien mukaan. Julkisivusaneerauksella saadaan kiinteistölle uutta, ylvästä ilmettä ja parannetaan kestävyyttä. Tämä on erityisen tärkeää Suomen sääolosuhteiden takia. Huolella tehdyt julkisivuremontit ehkäisevät esimerkiksi vesivaurioiden riskiä. Ota yhteyttä kotimaiseen, luotettavaan parveke- ja julkisivuremontoijaan. Meillä on vuosien kokemus isoista ja pienistä urakoista, monenlaisista kohteista. Vankka ammattitaitomme takaa luotettavan ja pitkäikäisen lopputuloksen. Olemme kustannustehokas valinta palveluntarjoajaksi!

Talonrakentaminen

Talorakentamisen ratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Olemme uudisrakentamisen kokenut ammattilainen ja toteutamme kokonaisvaltaisen omakotitalorakentamisen täysin toiveidenne mukaisesti. Osaava ammattitaitomme taipuu puu-, kivi- ja esimerkiksi betonirakentamiseen. Tärkeimpänä pidämme sitä, että materiaalit ovat ensiluokkaisia ja työjälki huolellista. Toteutamme yksilöllisesti teille räätälöidyt talonrakentamisen kokonaisuudet myös aina kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Kun luotat talorakentamisen ammattilaiselle, voit itse olla turvallisiin mielin. Meidän kauttamme saat urakan kaikki osa-alueet aina sähkötöistä valutöihin ja putkitöistä laatoituksiin. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaamisesta uuden omakotitalonne tiimoilta!

Mökkirakentaminen

Haaveiletko omasta mökistä Lapissa? Tarjoamme mökin rakentamisen ratkaisut avaimet käteen -periaatteella! Olemme uudisrakentamisen kokenut ammattilainen ja rakennamme mökkikokonaisuuden täysin toiveidenne mukaisesti. Olemme erikoistuneet puu-, kivi- ja  betonirakentamiseen. Käytämme ensiluokkaisia materiaaleja, ajanmukaisia rakennustekniikoita ja työmme jälki on huoliteltua. Toteutamme yksilöllisesti teille räätälöidyt mökkirakentamisen kokonaisuudet aina kustannustehokkaasti ja aikataulussa. Kun luotat mökin rakentamisen ammattilaisille, voit itse olla turvallisiin mielin. Kauttamme saat rakennusurakan kaikki osa-alueet aina sähkötöistä valutöihin ja putkitöistä laatoituksiin. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaamisesta uuden mökkinne tiimoilta!

Muut rakennuspalvelut – hitsaustöistä muurauksiin

Olemme kaikenkattava ja monipuolinen rakennusalan ammattilainen. Osaamiseemme kuuluu niin puu-, kivi- kuin metallirakentaminenkin ja teemme hitsaustöitä vuosien kokemuksella. Myös muuraustyöt, laatoitukset ja valutyöt kuuluvat palveluihimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Löydämme varmasti teille sopivan ratkaisun urakkaanne!

Vieritä ylös