Siirry sisältöön

KYLPYHUONEREMONTTI KEMI JA TORNIO

Kylpyhuoneremontti suunnittelusta toteutukseen

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista investoinneista. Sen suunnittelu ja toteutus kannattaa siis tehdä huolella. Kylpyhuoneremontissa nätin ulkokuoren lisäksi on tärkeää eri rakennekerrosten toteutus niin, että lopputulos on teknisesti toimiva ja vaatimukset täyttävä kokonaisuus. Märkätilojen tekninen toteutus on kodin säännellyin osa, tästä syystä onnistuneen lopputuloksen saavuttaminen vaatii erilaisten määräysten ja asetusten tuntemista. Onnistuneen kylpyhuoneremontin takaavat ammattitaitoiset ja kokeneet tekijät. Kun remontin teettää ammattilaisella, saat lopputuloksena taatusti laadukkaasti tehdyn kylpyhuoneen.

Huolellinen ammattitaitomme ja vuosien kokemus takaavat turvallisen, vedenpitävän ja standardien mukaisen kylpyhuoneremontin. Laadukkaat materiaalit, kaunis suunnittelu ja ensiluokkainen jälki täysin toiveidenne mukaisesti. Hoidamme halutessasi remontin suunnittelusta viimeistelyyn asti avaimet käteen -palveluna. Iso tai pieni urakka – meiltä luonnistuu kaikki!

Kylpyhuoneremontti parantaa suihkutilan toiminnallisuutta.

Kylpyhuoneremontin hinta? Pyydä tarjous!

Kylpyhuoneremontin hinta riippuu monesta tekijästä. Hintaan vaikuttaa eniten remontoitavan tilan koko sekä käytettävät materiaalit. Pyytämällä tarjouksen meiltä, annamme hinta-arvion, joka tarkentuu materiaalivalintojen ollessa selvillä.

Muista, että ammattilaisen toteuttama kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistösi arvoa. Sijoitus kylpyhuoneremonttiin maksaa itsensä takaisin niin asuinviihtyvyydessä kuin turvallisuudessakin. Vanhat märkätilat saattavat kätkeä rakenteisiinsa muun muassa vesivahingon tai hometta. Kun kylpyhuone remontoidaan ajoissa, ei suuria vahinkoja pääse syntymään.

Jos siis pohdit, paljonko oman kylpyhuoneesi remontti mahtaisi kustantaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Kylppäriremontti, pesuhuoneremontti, wc-remontti, kodinhoitohuoneen remontti - Rakennuspalvelu Ruottu hoitaa!

Me hoidamme pesuhuoneremonttien lisäksi kuntoon myös kodin muut märkätilat. Laitamme kerrasta kuntoon niin kodinhoitohuoneet kuin suuret ja pienet wc-tilat. 

Kun etsit luotettavaa saneeraajaa asuntosi märkätilojen remonttiin, ota silloin yhteyttä meihin! Rakennamme kosteusteknisesti toimivan märkätilan eristyksineen aina pohjasta pintaan saakka viimeisimpien ohjeistusten mukaisesti.

Kylppäriremontin kaveriksi voit tilata meiltä myös saunaremontin. Palvelemme asiakkaitamme Meri-Lapin alueella.

Vieritä ylös